Football Talk

Λουτσέσκου: «Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε νοοτροπία σε δύσκολες καταστάσεις»

Λουτσέσκου: «Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε νοοτροπία σε δύσκολες καταστάσεις»

Το γκολ του Κούρτιτς ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία (1-0), αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιστεύει ότι η ομάδα του έπρεπε και μπορούσε να σκοράρει παραπάνω.

Σχετικά Άρθρα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: «Ήταν μαχητικό παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Η Λαμία είναι η καλύτερη των τελευταίων πέντε χρόνων. Είχε τρεξίματα, μαχητικό πνεύμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν λίγο αργοί, είχαν άμεση ανάκτηση κατοχής. Καταφέραμε να σκοράρουμε. Το δεύτερο μέρος ήταν περίεργο, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές και να κλείσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι».

Για το αν υπήρξε διαφορετικό στιλ στο πρώτο μέρος: «Το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας, οδηγούσε τον αντίπαλο στο να καταναλώσει ενέργεια και να χάσει ενέργεια. Το εκμεταλλευτήκαμε με την ταχύτητα που είχαμε στο δεύτερο μέρος.

Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν συλλογική δουλειά, οι παίκτες που μπήκαν εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση της Λαμίας. Ήταν ακόμη ένα ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ. Τέτοια είδους παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε νοοτροπία σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0